• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Site Menüsü
Site Haritası

Anasayfa


     MARS KING - ASTRONOT

   
        Detaylar
 
 
Detaylar

MARS KRALI-HORİKAWA-JAPONYA

Koyu gri litograflı teneke robot. Bu robotun ayırt edici özelliği, tank benzeri bir hareket sağlayan çalışan lastik izlere sahip olmasıdır. Ek olarak, ışıklı bir alan sahnesine sahip sandıkta net bir TV ekranı vardır. Televizyon ekranı yanarken robot siren sesiyle ilerliyor. Horikawa bir sinek çarkı sistemi kullanmıştır, bu nedenle aksi takdirde standart mekanik siren, o zamanın diğer tüm oyuncakları gibi açılıp kapanmak yerine hıza göre değişir.

Bu oyuncağın iki versiyonu var: bir robot kafası ve astronot kafası.

Astronot versiyonu, Saldıran bir Marslı astronotun versiyonudur ve kutu sanatı yüz detayını içerir. Robot versiyonunun bir sinek gözü kafası vardır. Her sürüm için kutu resmi farklı başlığı yansıtır, ancak adı da dahil olmak üzere resmin geri kalanı aynı kalır.

Omuz genellikle presleme sırasında oluşan metalin bozulmalarını örtmek için fabrikada rötuşlara sahiptir. Basamaklar sık sık yok olur. Orijinaller metal konektörlerle birleştirildi.

Robot versiyonu 1968 için Spiegel kataloğunda, astronot versiyonu ise 1968 Galoob kataloğunda yer alıyor. Bu onların çağdaş olduklarını gösteriyor. Sırtlar. Tırtıl.

Aralık 1968'de satışa çıktı. Radar Kapsamı Uzay İzci astronotu ve robot 1. versiyonu (1969), Mars Kralı ile aynı kafaları kullanır.