• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Site Menüsü
Site Haritası

Anasayfa


     Piston Robot Horikawa

   
        Detaylar
 
 
Detaylar

PİSTONLU ROBOT-VARYASYONLAR SJM & HORİKAWA

Göğsünde görünür pistonlu motorlu akülü teneke ve plastik robot.

  1. SJM (Tayvan), 11 inç boyunda, çoğunlukla altın lito/kaplı arka pistonlar, siyah metal ayaklar, kırmızı metal ayaklar," dairesel " kulaklar.
  2. SJM (Tayvan), 11 inç boyunda, çoğunlukla altın lito/kaplı arka pistonlar, siyah plastik ayaklar, kırmızı metal ayaklar," dairesel " kulaklar.
  3. Horikawa (Japonya), 10,5 inç boyunda, çoğunlukla altın lito/kaplı arka pistonlar, kahverengi plastik ayaklar ve ayaklar," dairesel " kulaklar.
  4. Horikawa (Japonya), 10,5 inç boyunda, çoğunlukla altın lito/kaplı arka pistonlar, kahverengi plastik ayaklar ve ayaklar," kanatlı " kulaklar.
  5. Horikawa (Japonya), 10,5 inç boyunda, çoğunlukla kahverengi lito/açıkta kalan arka pistonlar, kahverengi plastik ayaklar ve ayaklar," dairesel " kulaklar.

faz tabancası-Göreviniz altıncı bir varyasyonu gösterir:

  1. Horikawa (Japonya), 11 "boyunda, çoğunlukla kahverengi lito/açıkta kalan arka pistonlar, siyah metal ayaklar, kırmızı metal ayaklar," dairesel " kulaklar.

Bildiğim kadarıyla, tüm kutular aynı: aynı boyut, aynı resim, aynı renk şeması. Yukarıda açıklandığı gibi 5 numaralı varyasyonu tasvir eder, bu da onları kronolojik sıraya koymayı gerçekten zorlaştırır. "Ekstra uzun" kutu boyutu, kırmızı ayaklı versiyonun (metal veya plastik ayaklar) önce geldiği anlamına gelir, ancak resim tek parça, daha kısa, plastik bacak varyasyonunu gösterir. Şaşırtıcı, değil mi, F. J. W.? Kutulardaki tek fark sol alt köşedeki logodur: S. H. veya S. J. M."

Sürüm 5, 1977 SH kataloğunda yenidir (piston önde ve ayrıca art 5030'un arkasından 10 ½ inç 1980 kataloğundaki aynı resim) açıkça ilk olanıdır.

1981'de SH katalog resmi değişir ve sürüm 3'ü her zaman 5030 referansını gösterir

Kanatlı kulak değişimi, Yeni Astronot sürüm 2 ve Yeni Gümüş Astronot'ta da görülüyor, bu yüzden muhtemelen 80'lerin sonlarında. Yani doğru üretim sırası 5, 3 ve 4'tür

SJM Tayvan Pistonu 1 ve 2 muhtemelen 1985'ten sonra veya 80'lerin sonundadır